Stagiair bij ZwinRegio Vastgoedmakelaars

Mijn naam is Léon du Fossé en ik ben met trots een stagiair bij ZwinRegio Vastgoedmakelaars. Als geboren en getogen inwoner van het prachtige Sluis, ben ik verliefd op onze regio. Lees in deze blog mijn ervaring bij ZwinRegio!

Mijn naam is Léon du Fossé en ik ben met trots een stagiair bij ZwinRegio Vastgoedmakelaars. Als geboren en getogen inwoner van het prachtige Sluis, ben ik verliefd op onze regio. Van de uitgestrekte stranden van Cadzand tot het charmante Sluis zelf, ik koester de schoonheid van elke plek en de warme gastvrijheid van de mensen hier.

In mijn vrije tijd vind ik niets heerlijker dan ontspannen op het strand, genietend van de zon en het geluid van de golven. Samen met vrienden genieten we van gezellige borreltjes en creëren we onvergetelijke momenten. Bovendien ben ik een echte filmliefhebber, en ik kan helemaal opgaan in spannende verhalen op het grote scherm.

Momenteel zit ik in mijn 4e jaar van de opleiding Commerciële Economie in Utrecht, waar ik mijn passie voor ondernemerschap verder ontwikkel. Ik hoop mijn enthousiasme en kennis in te zetten bij ZwinRegio Vastgoedmakelaars en bij te dragen aan het bloeiende vastgoedlandschap van onze geliefde regio.

Met vriendelijke groet,

Léon du Fossé