Office Sluis

Beestenmarkt 4, Sluis
T. + 31 (0)117 42 06 88
info@zwinregio.com

Opening hours

Monday till Saturday
9h00 till 12h30 - 13h30 till 18h00

  • Logo VBO

Contact the real estate agency ZwinRegio

ZwinRegio Vastgoedmakelaars is een gedegen en innovatief vastgoedkantoor dat zowel actief is in Nederland als in België. Met een bagage van reeds 20 jaar ervaring, staat ons professionele team u graag ter beschikking bij de aankoop, verkoop, taxatie en verhuur van uw eigendom. Bij elke case zorgt ZwinRegio vanzelfsprekend voor een persoonlijke begeleiding en opvolging wat resulteert in een optimaal resultaat!

Vul onderstaande gegevens in en wij contacteren u zo snel mogelijk. 

Yes, I want to make a free search

“KnoQue en ZwinRegio bieden u de Zwin Zwin situatie ...”

ZwinRegio en KnoQue beschikken samen overde licenties, de connecties en de ervaring om aan beide zijden van de grens optimaal voor u te bemiddelen… kansen te benutten. Dus ookvan Nederland naar België en van België naar Nederland. Die kennis en expertise op dat gebied, dus in beide landen, is uniek in de grensstreek. De makelaars spreken de taal, kennen de lokale mores, fiscale en juridische aspecten én de wegen naar succesvolle bemiddeling.

Zoals ook het natuurgebiedhet Zwin zich niet laat dwingen of beperken door de grens… Gelukkig is het Zwingebied dat België en Nederland deelt zo bijzonder dat er in beide landen ‘geluk’ te vinden is. Wanneer maakt u gebruik van deze Zwin-Zwin situatie?

Meer informatie