For saleLichthuys

Prices between € 475.000 and € 995.000Boulevard de Wielingen, 4506 JL Cadzand

De ontwikkelaar van het fameuze Badhuis Cadzand, Faas Development, heeft weer een nieuw, spraakmakend gebouw te koop, op een bijzondere locatie in Cadzand-Bad. Lichthuys Cadzand wordt gebouwd vlakbij de haven, de duinen en het prachtige strand van Cadzand. Het gebouw is stijlvol en heeft enkele unieke elementen zoals de glazen toren op de westhoek aan de havenzijde, een hoge begane grond, een zinken dak met grote raampartijen en een exclusieve architectuur en afwerking. Dankzij de grote...


Additional information about the project

De ontwikkelaar van het fameuze Badhuis Cadzand, Faas Development, heeft weer een nieuw, spraakmakend gebouw te koop, op een bijzondere locatie in Cadzand-Bad. Lichthuys Cadzand wordt gebouwd vlakbij de haven, de duinen en het prachtige strand van Cadzand. Het gebouw is stijlvol en heeft enkele unieke elementen zoals de glazen toren op de westhoek aan de havenzijde, een hoge begane grond, een zinken dak met grote raampartijen en een exclusieve architectuur en afwerking.

Dankzij de grote ramen in Lichthuys Cadzand, die doorlopen tot op de vloer, kunt u optimaal genieten van het uitzicht en de mooie lichtinval die zo kenmerkelijk is voor een woning aan zee. Het penthouse en de appartementen in de westelijke toren hebben aan de zeezijde een pui die volledig als harmonicadeur te openen is. Hiermee verandert de woonkamer in een uniek terras. De appartementen in de oostelijke toren en het oostelijke penthouse hebben ook een fijn balkon aan de zeezijde. De middelste appartementen hebben grote raampartijen aan de zeezijde met drie Franse balkons met openslaande deuren. De penthouses hebben in de woonkamer ook unieke manshoge dakramen die helemaal open kunnen. Alle appartementen in de oostelijke en westelijke toren en de penthouses hebben aan de achterzijde enorme balkons, tot wel 2.80 meter diep, op het zuiden. Hier kan volop genoten worden van de vele zonuren in Cadzand.

Contact ZwinRegio about this project

"Be surprised and discover this project located in Cadzand"

Discover all the other projects

To overview