Gezellig aperitieven in Cadzand

Hoewel er heel wat fijne restaurants zijn in Cadzand, miste deze badplaats een plek om gezellig iets te drinken. Tot nu, want Gastrobar Bacchus serveert hoogwaardige wijnen, vers geshakete cocktails en heerlijke fingerfood.

Hoewel er heel wat fijne restaurants zijn in Cadzand, miste de badplaats een plek om gezellig iets te drinken. Tot nu, want Gastrobar Bacchus serveert hoogwaardige wijnen, vers geshakete cocktails en heerlijk fingerfood. Eva, Justin en Rudy ontvangen u graag in een sfeervolle setting!

Familiezaak

Rudy is geen onbekende in de Cadzandse horeca. De eigenaar van het pand sprak hem daarom aan. Rudy vond in zijn stiefdochter Eva en haar partner Justin de ideale kandidaten en na de bezichtiging met makelaar Collin waren zij helemaal verkocht. 

Het casco-pand moest snel omgetoverd kunnen worden tot een trendy wijn- en cocktailbar. De flexibele opstelling van Collin was hierbij een groot pluspunt. Zo konden Eva en Justin tussendoor het pand opmeten zodat de inrichting vlot kon gebeuren. Midden maart ontving het enthousiaste duo de eerste gasten en ook Rudy steekt graag een handje toe in de familiezaak. 

Proef de gezelligheid

Eva en Justin kozen voor een zacht interieur met sfeervolle loungezetels. De mossellampen zijn ware eyecatchers en de toffe muziek zorgt meteen voor een warme sfeer. Tijdens de zomermaanden vormt het zonovergoten terras de ideale plek voor een fijn aperitief. 

Er zijn heel wat klassewijnen die u per glas kunt proeven of kies voor een frisse cocktail. Het fingerfood zoals oesters, charcuterie en gebakken camembert is perfect om te delen. Met Gastrobar Bacchus is Cadzand absoluut een hotspot rijker.