A vendreLandgoed Nooren

Prix entre € 1.495.000 et € 1.495.000.Tienhonderdsedijk, 4506 HW Cadzand

ZwinRegio Vastgoedmakelaars presenteert u het beste van Knokke en Cadzand-Bad aan de Zeeuws-Vlaamse kust. Op dit stuk grond aan de duinen van Cadzand-Bad geniet u optimaal van de vrijheid die dit landgoed u te bieden heeft. De landgoedkavels zijn gelegen op een totaal van 14 hectare grond. Het grootste gedeelte is niet bebouwd en dit geeft het gevoel van serene rust in de natuur. Ieder landgoedkavel op landgoed Nooren biedt ruimte voor een hoofd- en bijgebouw. De bijgebouwen van de...


Informations complémentaires sur le projet

ZwinRegio Vastgoedmakelaars presenteert u het beste van Knokke en Cadzand-Bad aan de Zeeuws-Vlaamse kust. Op dit stuk grond aan de duinen van Cadzand-Bad geniet u optimaal van de vrijheid die dit landgoed u te bieden heeft.

De landgoedkavels zijn gelegen op een totaal van 14 hectare grond. Het grootste gedeelte is niet bebouwd en dit geeft het gevoel van serene rust in de natuur.

Ieder landgoedkavel op landgoed Nooren biedt ruimte voor een hoofd- en bijgebouw. De bijgebouwen van de landgoedkavels zijn georiënteerd op de toegangsweg, zodat er zo min mogelijk autobewegingen in het gebied nodig zijn. De hoofdgebouwen van de landgoedkavels zijn naar buiten georiënteerd: naar de kreek of naar het landschap.

De vermelde koopsommen zijn:
- inclusief omzetbelasting.
- inclusief registratiekosten.
- exclusief notariskosten

Wijzigingen voorbehouden.

Contactez ZwinRegio à propos de ce projet

"Laissez-vous surprendre et découvrez ce projet située à Cadzand"

Découvrez tous les autres projets

Vers la liste générale