A vendreLe Baptiste Sluis ; 17 prachtige appartementen

Prix entre € 392.500 et € 429.000.Oude Kerkstraat, 4524 CV Sluis

Als de plek waar je woont net zo bijzonder mag zijn als je zelf bent, dan is het project “Le Baptiste” iets voor jou! Het nieuwbouwproject In de voormalige Sint-Johannes de Doper Kerk, in het centrum van Sluis, worden schitterende en sfeervolle lofts en studio’s gebouwd. Dit prachtige monument, dat staat op de hoek van de Oude Kerkstraat en de Elf Octoberstraat, wordt omgebouwd tot 17 prachtige appartementen met inpandige parking. Daarnaast wordt er een kapel gerealiseerd in de toren en de...

Jetez un coup d'œil à ce projet


Informations complémentaires sur le projet

Als de plek waar je woont net zo bijzonder mag zijn als je zelf bent, dan is het project “Le Baptiste” iets voor jou!

Het nieuwbouwproject
In de voormalige Sint-Johannes de Doper Kerk, in het centrum van Sluis, worden schitterende en sfeervolle lofts en studio’s gebouwd. Dit prachtige monument, dat staat op de hoek van de Oude Kerkstraat en de Elf Octoberstraat, wordt omgebouwd tot 17 prachtige appartementen met inpandige parking. Daarnaast wordt er een kapel gerealiseerd in de toren en de voorste beuk van de kerk met toegang via de Oude Kerkstraat.

Bouwstijl
De stijl van Le Baptiste past perfect bij de omgeving en straalt tegelijk warmte en gezelligheid uit. Met de grote glaspartijen is licht een sleutelwoord. Het verruimt, brengt rust en sfeer. Bij de inrichting wordt enkel gekozen voor hoogstaande materialen en een perfecte afwerkingsgraad. Want ook dat is investeren in de toekomst. De verschillende wooneenheden kunnen volledig naar wens en smaak worden afgewerkt.

De Zwinregio: Sluis
Sluis telt amper 2.000 inwoners maar heeft 45 horecazaken. Het begon in 1909 toen gegoede Franse families hun kinderen naar een gerenommeerd pensionaat juist buiten de stad brachten.Op de grens van zee en land doen Zeeuwse chefs bijzondere, culinaire vondsten. Zilte, stoere producten en een eindeloze creativiteit. Hier wordt het menu gedicteerd door de seizoenen en het getij. Zeeuwse chefs werken het liefst met lokale producten. Logisch. Waarom verder kijken als het dichtbij zo goed, zo lekker en zo vers is? Dat ze hiermee hoge ogen gooien, sterkt onze Zeeuwse trots. Zeeuws-Vlaanderen heeft de grootste dichtheid aan sterrenrestaurants per inwoner van Nederland. Dat is natuurlijk niet voor niks. Alleen restaurants die uitblinken met een zeer goede keuken en een correcte bediening, ontvangen een Michelin ster.

De Zwinregio: Cadzand-Bad
De zuidelijkste badplaats van Nederland is Cadzand. Hier vind je een 11 kilometer lang zandstrand, omgeven door de mooie Zeeuwse natuur. Met slikken, schorren en oude polders. Cadzand is bovendien bekend om zijn miljoenen jaren oude haaientanden, deze vind je hier gewoon langs het strand. Een zeef, een emmer en een schepje, meer heb je niet nodig voor urenlang strandplezier. Bij eb wandel je zo via het strand langs natuurgebied het Zwin, richting de chique Belgische badplaats Knokke.

De Zwinregio: Knokke-Heist
Zon, strand en zee, dat is Knokke-Heist! De gedroomde verblijfplaats voor iedereen. Het brede zandstrand en de talrijke zonovergoten strandbars en watersportclubs zijn tijdloze trekpleisters en ontmoetingsplaatsen, zowel voor inwoners als toeristen. Onze baigneurs en watersportclubs leggen de lat kwalitatief zeer hoog en bieden alle bezoekers een onvergelijkbare ervaring, elke keer opnieuw. Deze brochure is gevuld boordevol boeiende mogelijkheden, doorkruist met weetjes
voor een onvergetelijk dagje tussenuit. Zwemmen, stoeien, zandkastelen bouwen, windsurfen, flaneren langs de zeedijk, shoppen of een culinaire hap.

De Zwinregio: het Zwin natuurpark
Het Zwin Natuur Park is dé natuurattractie aan de Belgische kust. Het park is een troef voor het toeristische aanbod van de Oostkust en streeft er naar om ook de referentie te zijn op het vlak van Natuur- en Milieueducatie. Daarnaast wil het ook een voorbeeld stellen op het vlak van duurzaam beheer van natuurlijk kapitaal. Dit zowel wat het beheer van de gebouwen als van de natuur betreft.

Het Zwin Natuur Park is eveneens het instappunt voor de verkenning van de ruimere Zwinregio en streeft naar de samenwerking met de wetenschappelijke wereld opdat de info en beleving die gebracht wordt steeds zou beantwoorden aan de meest recente inzichten.

Contactez ZwinRegio à propos de ce projet

"Laissez-vous surprendre et découvrez ce projet située à Sluis"

Découvrez tous les autres projets

Vers la liste générale