A vendreHaven Aardenburg

Prix entre € 200.000 et € 220.000.Haven, 4527 AB Aardenburg

In De Haven, aan de rand van het intieme Aardenburg, worden 2 fraaie woningblokken gerealiseerd bestaande uit 17 eengezinswoningen, type ‘MEERPAAL’ en type ‘BOLDER’. Aardenburg, de oudste stad van Zeeland, werd zo'n 8000 jaar geleden al bewoond. Tussen die periode en nu is er uiteraard veel gebeurd en dit is ook terug te zien aan de culturele kern met de stadspoort uit 1650 en de monumentale kerk uit 925. Aardenburg is centraal gelegen met diverse regionale hoogtepunten gelegen op enkele...

Avez-vous des questions ou avez-vous besoin d'informations supplémentaires sur cette propriété ?


Informations complémentaires sur le projet

In De Haven, aan de rand van het intieme Aardenburg, worden 2 fraaie woningblokken gerealiseerd bestaande uit 17 eengezinswoningen, type ‘MEERPAAL’ en type ‘BOLDER’.

Aardenburg, de oudste stad van Zeeland, werd zo'n 8000 jaar geleden al bewoond. Tussen die periode en nu is er uiteraard veel gebeurd en dit is ook terug te zien aan de culturele kern met de stadspoort uit 1650 en de monumentale kerk uit 925. Aardenburg is centraal gelegen met diverse regionale hoogtepunten gelegen op enkele minuten rijden. Sluis, Cadzand en Knokke zijn binnen enkele minuten rijden te bereiken, de grote steden Brugge, Gent en Antwerpen zijn gelegen op 30 minuten tot een uur rijden.

Wonen in "De Haven" is genieten van comfort en gemak in een duurzame omgeving. De woningen zijn gebouwd met duurzame materialen en voorzien van slimme installaties. Een innovatief, gasloos klimaatsysteem zorgt voor optimaal comfort tegen lage energiekosten. De unieke luchtwarmtepomp zorgt voor de verwarming van uw woning middels de vloerverwarming. Het fijne klimaat wordt versterkt door een optimale isolatie van het dak, de vloeren en de buitenmuren. Op het dak worden ook enkele zonnepanelen geplaatst, welke zorgen voor duurzame energie. Het is optioneel om het pakket zonnepanelen uit te breiden.

We bieden u een vrij compleet product aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent en zorgeloos uw nieuwe woning kunt betreden. Zo is iedere woning voorzien van een fraai en compleet sanitair. Voor de keuze van de keuken bent u volledig vrij om deze zelf te (laten) ontwerpen. Diverse aanvullende opties kunt u op het kantoor bij ons bespreken.

De "Meerpaal-tussenwoning en hoekwoning" is verkrijgbaar vanaf 111 m² woonoppervlakte en 133 m² perceeloppervlakte. De vanaf prijs bedraagt € 200.000,-. De "Bolder-2-onder-1-kapwoning" is verkrijgbaar vanaf 99 m² woonoppervlakte en 165 m² perceeloppervlakte. De vanaf prijs bedraagt € 215.000,-.

De koopsom is vrij op naam, dat wil zeggen:
- Inclusief 21% btw
- Inclusief kosten leveringsakte notaris
- Inclusief kadastrale kosten
- Inclusief makelaarskosten
- Inclusief berging
- Exclusief bouwrente

Is uw interesse gewekt, wilt u meer informatie en/of wilt u graag weten wat er nog beschikbaar is? Neem dan contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende afspraak.

Contactez ZwinRegio à propos de ce projet

"Laissez-vous surprendre et découvrez ce projet située à Aardenburg"

Découvrez tous les autres projets

Vers la liste générale