A vendreYour nature

Prix entre € 155.000 et € 495.000.Bois de Fouage, 7640 Antoing

Te koop | Unieke vakantiewoningen Ontdek alle ins en outs van dit aantrekkelijke investeringsproject met 5% rendement! --- Your Nature - Eco Resort Belgium Ontdek een uitzonderlijk ecologisch resort in het hart van het domein van Bois de Péronnes in Antoing in België, een domein van 280 hectaren met volledig beschermde meren en bossen dat op de grens met het woud van Flines in Frankrijk ligt. De natuur staat centraal in onze ontwikkeling. Bijna 200 vakantiehuizen zullen worden opgetrokken...


Informations complémentaires sur le projet

Te koop | Unieke vakantiewoningen
Ontdek alle ins en outs van dit aantrekkelijke investeringsproject met 5% rendement!

---

Your Nature - Eco Resort Belgium

Ontdek een uitzonderlijk ecologisch resort in het hart van het domein van Bois de Péronnes in Antoing in België, een domein van 280 hectaren met volledig beschermde meren en bossen dat op de grens met het woud van Flines in Frankrijk ligt. De natuur staat centraal in onze ontwikkeling.

Bijna 200 vakantiehuizen zullen worden opgetrokken waar u kunt ervaren wat het betekent in de natuur te verblijven en waar wij u exclusieve vrijetijdsbestedingen zullen aanbieden.

Het moment van een bezieling
Ver van de steden ligt een beschermd natuurgebied, waar exclusieve vakantiewoningen worden gebouwd. Hun architectuur combineert zuivere lijnen en nobele materialen, dan eens inspelend op camouflage, dan weer op transparantie. Ver weg van de drukte maar toch niet ver van huis kunt u op adem komen, en zich met uw partner, uw gezin, uw vrienden herbronnen.

De dagen worden gevuld met activiteiten in de natuur en bezigheden waar u zich goed bij voelt. De plaatsen zijn authentiek en beschermd en U kunt er evenzeer genieten van de zingende wind als
van het zacht ruisende bos.

Ontdek een fantastisch eco resort in het hart van 280 hectaren meren en bossen volledig beschermd. Er zijn 6 type woningen, gerealiseerd met 1 filosofie en benoemd met een knipoog naar haar omgeving; type Leaf, Flower, Cottage, Lake, Lodge en Treeloft.

Alles bij Your Nature heeft een link met de natuur: het ontwerp, de architectuur en materialen. In volledige harmonie met de natuurlijke omgeving kunt u helemaal tot rust komen en de drukte van alle dag even loslaten.

Ruime woningen met respect voor de natuur
De huizen van Your Nature zijn gebouwd met de nieuwste technologie en sluiten aan bij de lijnen en het karakter van de natuurlijke omgeving. De inrichting is net zo interessant. Een grote open woonkamer, badkamer bij elke slaapkamer, hoge ramen en een eigen terras/steiger. De vormen van de woning zijn eenvoudig en worden een met de natuur. Uiteraard is er in deze lijn ook gedacht aan de materialen die helemaal passen bij het duurzame karakter uit de natuur.

Het goede leven
Geen kleine ruimtes, maar grote kamers voor iedereen. De kamers zijn niet alleen groot, maar ook nog eens huiselijk ingericht. De kinderen kunnen hier heerlijk spelen! Zowel jong als oud zal blij zijn om in zo’n mooie omgeving te mogen verblijven.

Een project met het eco-label
Elke woning is volledig geïsoleerd, gegarandeerde comfort voor elke temperatuur, maar met de minste invloeden voor de natuur. Er wordt verwarmd middels een warmte kachel op een natuurvriendelijke manier.

Te koop vanaf €155.000,- excl. BTW

Contactez ZwinRegio à propos de ce projet

"Laissez-vous surprendre et découvrez ce projet située à Antoing"

Découvrez tous les autres projets

Vers la liste générale