A louerRoyale commerciële ruimte op A locatie

Prix de demande € 6.500Kaai 12 , 4524 CK Sluis

Grote winkelruimte in het centrum van Sluis met een VVO van +/- 250 m2 en een winkelvoer oppervlak van +/- 150 m2. Deze winkel ligt op een zeer commerciële A-locatie in Sluis met breed front van +/- 8 meter voor een grote etalage uitstalling en exposure naar de winkelende passant. Het ligt in het hart van het “Sluisse winkelcentrum” en is van oudsher bekend voor zijn warme aankleding en familiale gastvrijheid. Sluis ligt als koopstad voor de regio en achterland van Vlaanderen centraal op de...


Informations complémentaires sur la propriété

Grote winkelruimte in het centrum van Sluis met een VVO van +/- 250 m2 en een winkelvoer oppervlak van +/- 150 m2. Deze winkel ligt op een zeer commerciële A-locatie in Sluis met breed front van +/- 8 meter voor een grote etalage uitstalling en exposure naar de winkelende passant.

Het ligt in het hart van het “Sluisse winkelcentrum” en is van oudsher bekend voor zijn warme aankleding en familiale gastvrijheid. Sluis ligt als koopstad voor de regio en achterland van Vlaanderen centraal op de grens op ca. 10 minuten van Knokke en ca. 5 kilometer van zee. Sluis trekt op jaarbasis een vier miljoen bezoekers waarbij ze niet onder moet doen voor het bezoekersaantal van bijvoorbeeld de “Efteling”. De middenstand verenging waarbij ca. 95% van de ondernemers zijn aangesloten investeert jaarlijks ca. € 150.000 aan communicatie en promotie om de winkelstad Sluis op de kaart te zetten. In de laatste jaren werden vele bedrijven vernieuwd en overgenomen door de nieuwe generatie. Dit zorgt voor een verjonging van uitnodigende winkelconcepten.

Is uw interesse gewekt, neem dan contact op met ons kantoor voor meer informatie.

Documents disponibles en téléchargement

Contactez ZwinRegio à propos de cette propriété

Découvrez toutes les autres propriétés

Vers la liste générale