A louerWoning in Sluis

Prix de demande € 1.100Vrijstraat 18 , 4524 CE Sluis

Wonen in hartje Sluis, overal dichtbij...!! Dit appartement gelegen aan één van de belangrijkste invalswegen heeft alle troeven, dicht bij de winkels, dicht bij de supermarkt, dicht bij het openbaar vervoer maar ook een eigen ondergrondse parkeerplaats op 100m lopen. Bovendien ligt de start van een prachtige wandeling aan de voet van het gebouw. Een wandeling rond Sluis is een groene verademing van bijna een uur stappen. Veel licht, moderne ruimtes met laminaat parket en modern vernieuwd...


Informations complémentaires sur la propriété

Wonen in hartje Sluis, overal dichtbij...!!
Dit appartement gelegen aan één van de belangrijkste invalswegen heeft alle troeven, dicht bij de winkels, dicht bij de supermarkt, dicht bij het openbaar vervoer maar ook een eigen ondergrondse parkeerplaats op 100m lopen. Bovendien ligt de start van een prachtige wandeling aan de voet van het gebouw. Een wandeling rond Sluis is een groene verademing van bijna een uur stappen.
Veel licht, moderne ruimtes met laminaat parket en modern vernieuwd sanitair met dubbele wastafel en douche. Een ruime lift naar de tweede etage die stopt voor je deur. Beneden is een ruime private berging voor de fiets en wat extra opslagruimte.
Dit appartement is per direct beschikbaar voor een minimale huurperiode van 24 maanden.
Voor wie graag dicht bij de kust woont en tevens 's avonds nog graag een glas gaat drinken op loopafstand, "Sluis has it all".

Documents disponibles en téléchargement

Contactez ZwinRegio à propos de cette propriété

Découvrez toutes les autres propriétés

Vers la liste générale