Vendu sous réservationKlus je rijk in Breskens!

Aan de rand van het bruisende havendorp Breskens ligt deze knusse tussenwoning in een kindvriendelijke en rustige woonwijk. Breskens beschikt over allerhande voorzieningen zoals twee supermarkten, horeca gelegenheden, kledingswinkels, openbaar vervoer en een basisschool. Deze woning is gebouwd in 1964 en heeft een woonoppervlakte van 87m², een inhoud van 345m³ en staat op een perceel van 229m² eigen grond. Deze woning beschikt over 4 slaapkamers en is in een te renoveren staat. Begane...


Informations complémentaires sur la propriété

Aan de rand van het bruisende havendorp Breskens ligt deze knusse tussenwoning in een kindvriendelijke en rustige woonwijk. Breskens beschikt over allerhande voorzieningen zoals twee supermarkten, horeca gelegenheden, kledingswinkels, openbaar vervoer en een basisschool.

Deze woning is gebouwd in 1964 en heeft een woonoppervlakte van 87m², een inhoud van 345m³ en staat op een perceel van 229m² eigen grond. Deze woning beschikt over 4 slaapkamers en is in een te renoveren staat.

Begane grond
Middels de entree komt u in de hal voorzien van een meterkast, toilet en kelderkast. De ruime woonkamer met voldoende lichtinval kunt geheel naar eigen wens en smaak afwerken. Middels de woonkamer bereikt u de keuken, welke is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Middels de keuken betreedt u een bijkeuken (aanbouw) waar tevens de aansluiting voor de wasmachine zich bevindt. Vanuit deze aanbouw bereikt u het schuurtje in de tuin.

Eerste verdieping
Via de overloop zijn er 4 slaapkamers te bereiken en de deels betegelde badkamer met douche en wastafel. Middels een vlizotrap heeft u toegang tot de tweede verdieping met een zolder en de Cv-installatie.

Heeft u interesse in deze woning en wenst u een bezichtiging? Neem direct contact op met ons.

Découvrez toutes les autres propriétés

Naar overzicht