For saleUniek gelegen bouwgrond

Asking price € 795.000 - Costs buyerAnworpstraat 10 , 4524 JP Sluis

Sint Anna ter Muiden is een pittoresk dorpje op het meest westelijke punt van Nederland op nauwelijks een paar honderd meter van de Belgische-Nederlandse grens. Sint Anna ter Muiden heeft circa 50 inwoners om deze reden staat het bekend als één van de kleinste dorpjes van Nederland. Het hele dorp is geklasseerd als beschermd monument en beschikt over minimaal 40 Rijksmonumenten. Enkele bezienswaardigheden zijn de kerk en toren,de pomp, het marktplein en omliggende gebouwen, het dorpje is...

Do you have any questions or need additional information about this property?


Additional information about the property

Sint Anna ter Muiden is een pittoresk dorpje op het meest westelijke punt van Nederland op nauwelijks een paar honderd meter van de Belgische-Nederlandse grens. Sint Anna ter Muiden heeft circa 50 inwoners om deze reden staat het bekend als één van de kleinste dorpjes van Nederland.

Het hele dorp is geklasseerd als beschermd monument en beschikt over minimaal 40 Rijksmonumenten. Enkele bezienswaardigheden zijn de kerk en toren,de pomp, het marktplein en omliggende gebouwen, het dorpje is zeker een bezoekje waard!

In het midden van het dorp bieden we een stuk bouwgrond aan. Het perceel heeft een oppervlakte van 710 m2 groot en wordt aangeboden inclusief nieuw te bouwen woning. De start van de bouw is voorzien voor oktober 2020. Het pand wordt wind en waterdicht geleverd en is nog af te bouwen door koper;

Er wordt een modern volume gerealiseerd die passend is binnen de dorpskern maar toch laat zien dat het uit een andere tijd afkomstig is. Op onze website kunt u de ontwerp volume schetsen van het pand bekijken!

Deze woning mag naast permanent ook recreatief bewoond worden.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar het kantoor. De gecommuniceerde prijs is ex BTW.

Documents available as downloads

Contact ZwinRegio about this property

Discover all the other properties

To overview