Sold: houseInstapklare eengezinswoning nabij centrum Breskens

Aan de rand van het bruisende havendorp Breskens ligt deze knusse tussenwoning in een kindvriendelijke en rustige woonwijk. Breskens beschikt over allerhande voorzieningen zoals twee supermarkten, horeca gelegenheden, kledingswinkels, openbaar vervoer en een basisschool. Deze woning is gebouwd in 1966 en heeft een woonoppervlakte van 88m², een inhoud van 352m³ en staat op een perceel van 297m² eigen grond. De woning is volledig afgewerkt met houten kozijnen en enkele beglazing. Begane...


Additional information about the property


Aan de rand van het bruisende havendorp Breskens ligt deze knusse tussenwoning in een kindvriendelijke en rustige woonwijk. Breskens beschikt over allerhande voorzieningen zoals twee supermarkten, horeca gelegenheden, kledingswinkels, openbaar vervoer en een basisschool.

Deze woning is gebouwd in 1966 en heeft een woonoppervlakte van 88m², een inhoud van 352m³ en staat op een perceel van 297m² eigen grond. De woning is volledig afgewerkt met houten kozijnen en enkele beglazing.

Begane grond
Middels de entree komt u in de hal voorzien van een meterkast, toilet en kelderkast. De ruime woonkamer met voldoende lichtinval kunt geheel naar eigen wens en smaak afwerken. Middels de woonkamer bereikt u de keuken, welke is voorzien van een eenvoudig keukenblok met een ingebouwde oven. Middels de keuken betreedt u een grote bijkeuken waar tevens de aansluiting voor de wasmachine zich bevindt.

Eerste verdieping
Via de overloop zijn er 4 slaapkamers te bereiken en de volledige betegelde badkamer met douche en wastafel. Middels een vlizotrap heeft u toegang tot de tweede verdieping met een ruime zolder en de Cv-installatie.

Heeft u interesse in deze woning en wenst u een bezichtiging? Neem direct contact op met ons.

Discover all the other properties

Naar overzicht