For saleVillapark Groenevelt

Prices between € 169.500 and € 255.000

Aan de rand van het sfeervolle Sluis ligt de villawijk Groenevelt als in een groene oase. Op royale kavels zijn er al verschillende vrijstaande en geschakelde villa's in cottage stijl gebouwd. De architectuur is geїnspireerd op de romantische Engelse stijl. De uitstraling is klassiek en elegant, warm en gezellig. Aan de buitenkant traditioneel, van binnen voorzien van alle hedendaags comfort en tot in de perfectie afgewerkt. --- Villapark Groenevelt is gelegen aan de groene rand van het...

Additional information about the project

Aan de rand van het sfeervolle Sluis ligt de villawijk Groenevelt als in een groene oase. Op royale kavels zijn er al verschillende vrijstaande en geschakelde villa's in cottage stijl gebouwd.

De architectuur is geїnspireerd op de romantische Engelse stijl. De uitstraling is klassiek en elegant, warm en gezellig. Aan de buitenkant traditioneel, van binnen voorzien van alle hedendaags comfort en tot in de perfectie afgewerkt.

---

Villapark Groenevelt is gelegen aan de groene rand van het mooie grensplaatsje Sluis en bovendien op korte afstand van één van de mooiste stranden van Nederland en niet te vergeten het Vlaamse land met de mondaine badplaats Knokke, toeristenstad Brugge en Antwerpen op steenworp afstand.

---



Contact ZwinRegio about this project

"Be surprised and discover this project located in "

Discover all the other projects

To overview