Advies – Zwinregio skip to Main Content


Ontdek ons
immo aanbod in Knokke!ZwinRegio is de moederonderneming van KnoQue. Samen beschikken ze over de licenties, connecties en ervaring om aan beide zijden van de grens optimaal te bemiddelen.

ZwinRegio is thuis aan beide zijden van de grens. Hier ligt ons hart… en dat van u. Waarmee mogen wij voor u het verschil maken?

VERKOOP

U heeft de beslissing genomen om uw woning te verkopen en (eventueel ook) te verhuizen. Een grote, spannende stap! De makelaars van ZwinRegio loodsen u graag succesvol door alle stappen van het verhuis- en/of verkoopproces en laat creativiteit én ervaring spreken. Nieuwsgierig naar onze unieke verkoopformule?  Bel (+31(0)117 420688) of mail gerust! 

AANKOOP

Tijdens de aankoop van een woning komen er veel zaken op u af. U moet in korte tijd veel beslissingen nemen. Hoe reëel is de vraagprijs? Met welke juridische zaken moet u rekening houden? Doet u een bod en hoe? Wij laten onze kennis en ervaring spreken, in uw belang.

TAXATIES

Voor financiering is vaak een taxatierapport vereist. De financier wil daarmee zekerheid verkrijgen van de waarde van de woning. Maar ook bij aan- of verkoopbeslissing, WOZ contra-taxatie, boedelscheiding en aanslag successierechten mag u op ons rekenen.

VERHUUR

Voor professionele, persoonlijke en deskundige begeleiding bij de huur en verhuur van zowel woonruimte als bedrijfsmatig onroerend goed bent u bij ons aan het juiste adres. ZwinRegio kent de kansen, weet de weg en brengt huurder en verhuurder succesvol tot elkaar.

ZOEKOPDRACHT

De makelaars van ZwinRegio zijn uiteraard als eerste op de hoogte van nieuwe kansen (aanbod!) in de regio. Zo wordt u als eerste getipt. U kunt zeer specifiek uw wensen kenbaar maken. ZwinRegio is thuis in ’t Zeeuwse, ’t Zwin en ’t Zoete.

BOUWKUNDIG RAPPORT

U heeft uw droomhuis gevonden, maar dan wilt u toch ook weten of uw wensen met deze woning realiseerbaar zijn? ZwinRegio geeft u graag advies! Ook wanner u op zoek bent naar een partij die gespecialiseerd is in het maken van betrouwbare bouwkundige rapporten.

OVER ZWINREGIO

ZwinRegio Vastgoedmakelaars, is meer dan 10 jaar actief op de vastgoed markt van West Zeeuws-Vlaanderen en uitgegroeid tot één van de grotere vastgoed-kantoren in de regio. Zaakvoerder Sven Langenberg heeft vanwege zijn studies en achtergrond de eigenheden van beide zijden van de grens (NL/BE) leren kennen en richt zich daarom graag op beide vastgoedmarkten. Mede door zijn achtergrond en liefde voor het Belgische grensgebied startte hij in juli 2014 een tweede kantoor in Knokke. Door het actief zijn aan beide zijdes van de grens heeft Sven, samen met zijn team de gebruiken en verschillen in beide landen weten te vergelijken en benutten. Dit komt direct ten goede aan opdrachtgevers, zoeker en zakenpartners.

Het kantoor is in Nederland aangesloten bij branche-organisatie VBO en in België bij het Belgisch Instituut voor Vastgoedmakelaars (BIV). In beide landen wordt er gewerkt met gecertificeerde makelaars/taxateurs en niet onbelangrijk: “Enthousiaste medewerkers met passie voor het vak!”

kaart-zwinregio
HET TEAM

Met het slagvaardige team van ZwinRegio kunt u iedere uitdaging aan. Uw woning verkopen binnen een uitdagende termijn met een unieke verkoopformule de helemaal past bij deze tijd, de woning van uw dromen vinden en daarmee iedereen voor zijn. En voor al die andere uitdagingen in vastgoed overtreft dit ingespeelde team ook graag uw verwachtingen. Thuis in de heerlijke groenblauwe driehoek van ’t Zeeuwse, ’t Zwin en ’t Zoute. Dáár kan en wil het team van ZwinRegio graag iets voor u betekenen. Daagt u ze uit? 

agenda

actueel

Back To Top