OPEN DAGEN investeringsproject YourNature – Zwinregio skip to Main Content


Ontdek ons
immo aanbod in Knokke!ZwinRegio is de moederonderneming van KnoQue. Samen beschikken ze over de licenties, connecties en ervaring om aan beide zijden van de grens optimaal te bemiddelen.
Lake house
Lake house
OPEN DAGEN investeringsproject YourNature

Investeringsproject Your Nature, met 5% netto rendement
Recreatiewoningen in een bosrijke omgeving te Henegouwen aan de Belgisch Franse grens (klein half uur v. Kortrijk)

Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens de Open Zaterdagen:
Zaterdag 17 en 31 maart
Zaterdag 26 mei
Zaterdag 23 juni

Locatie
130, Rue de Hollain
7640 Péronnes (België)
GPS: 50.537134,3.463687

TE KOOP |  Vakantiewoningen vanaf €145.000 excl. BTW, ideaal als investering

Een tweede verblijf op een uniek vakantiepark in een beschermd natuurgebied, in het hart van Europa. De woningen zijn gelegen in het woud of rond het meer, op een domein van maar liefst 280 hectare.

Het domein – oude jachtgrond – is ter beschikking gesteld voor deze duurzaam, ecologische recreatieontwikkeling door de adelijke familie De Ligne. Stamvader Thierry De Ligne werd al vernoemd in het jaar 1125. Sinds 2005 is Michel de 14e prins van Ligne.

RENDEMENT | Ideale beleggingsobjecten vanwege een triple rendement van maar liefst 5%! 

Met een gegarandeerd rendement is de aankoop ook zeer interessant als investering!
– 20 jaar lang, GEEN BTW op de aankoop, geen onderhoudskosten, geen roerende voorheffing en geen parkkosten.
Zo’n rendabel investeringsobject, waar u 20 jaar geen kosten aan heeft is zeldzaam! Zelf ook af en toe gebruik maken van de woning? Dat kan!

De makelaars vertellen u er graag meer over tijdens de rondleiding. Of bekijk de brochure.

DE WONINGEN | Ideaal voor koppels, gezinnen of businesspartners
Bij de bouw is de nieuwste technologie ingezet en het duurzame karakter van de woningen sluit aan bij de natuurlijke omgeving. De inrichting is huiselijk en er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen.

Het goede leven is de insteek! Een grote open woonkamer, een badkamer bij elke slaapkamer, hoge ramen en een eigen terras/steiger. Ook een privé sauna, een Noors bad op de steiger, een houtkachel, twee aparte woningen met een gezamenlijk terras en meer… het zijn geen uitzonderingen voor deze unieke vakantiehuizen.

HET PARK | Gunstig gelegen en er is van alles te beleven!

Your Nature ligt in België op Le Domaine des Bois de Péronnes, op slechts 5 kilometer van de Franse grens. Het behoort tot de provincie Henegouwen in Wallonië.

U bent 25 minuten verwijderd van Lille, 1 uur van Brussel, 1 uur en 15 minuten van Knokke en 2 uur van Londen en Rotterdam. Het is dus nooit ver weg en daarmee maakt het de ideale locatie voor een (korte) pauze of een weekje vakantie. En niet alleen vanwege de ligging. Er is namelijk van alles te doen, zowel in de lucht, op het water, op het land en in het woud. Voor uw ultieme welzijn zijn er zo’n 20 verschillende sport- en vrijetijdsactiviteiten.

Lees ook

Back To Top